21. september 2012

Hipp Hurra for Tøffeliten!!

Tenk at i dag er det 3 år siden vi så prinsessen vår for aller første gang...

Årene har gått så fort!! Den lille babyen vi holdt i armene våre den gang, er nå blitt en selvstendig liten frøken, som klarer ALT selv ;) men heldigvis er hun fremdeles liten nok til å trenge litt mammakos i ny og ne !

De forrige bursdagene har hun fått kaker med tema, og da har jeg valgt ut tema etter hva som har opptatt henne i tiden rundt bursdagen. I år er det imidlertid ikke noen figur eller serie som hun er ekstra opptatt av, og valget ble derfor litt vanskeligere... Men etter mye frem og tilbake, fikk Tøffeliten velge selv. Og det var med ett klart at det var en "Hello Kitty" - kake som stod på ønskelisten.

Så da ble det slik....

 

Vi måtte jo selvsagt også ut for å kjøpe Kitty-tallerkener og kopper, og da det kom i hus var prinsessen storfornøyd! Hun var selv med å lage selve kaken, men pyntet ble til i går kveld, da hun sov. Heldigvis var Tøffeliten kjempefornøyd med kjolen, og etter litt klarte hun å blåse ut alle de 3 lysene.
Kaken var iallfall kjempegod, og en meget fornøyd, men utslitt, treåring, kom seg omsider i seng, lenge etter leggetid! Men men, det er lørdag i morgen. Håper hun sover lenge :D
 
Ha en strålende fin helg!
 
Tonje
 

18. september 2012

Stolpute til Lilleprinsen

Lilleprinsen er etterhvert blitt så stor at han nå kan sitte ved bordet sammen med oss. Det er kjekt! Så da ble tripp trapp stol nr.2 hentet fram, og ny pute ble sydd.
 

Ha en fin kveld!

Tonje

13. september 2012

Dagens sparetips

Like før Tøffeliten bestemte seg for å slutte med bleier hadde vi kjøpt ny boder til henne. Men nda hun ikke lenger brukte bleie, synes vi heller ikke det var særlig praktisk med bodyer. De nye fine bodyene ble derfor liggende, ubrukte...

 

Men så kom jeg plutselig på at jeg kunne jo bare klippe av "knappedelen", og sy en søm. Som sagt, så gjort!

Resultatet ble tre deilige tynne gensre, og to gode lange singletter til å ha under. Nå er det frem med alle ullbodyene fra forrige vinter, kanskje kan de få litt forlenget levetid de også!

Så kanskje vi slipper litt billigere unna med "ullshoppingen" denne høsten ;)


 

 

Ha en strålende kveld og kommende helg!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...